Nieuws

Loose parts play

De kinderen van het derde en vierde leerjaar konden afgelopen donderdag tijdens de middagspeeltijd experimenteren met losse speelmaterialen die aangeboden werden door studenten van Vrijplaats/Arteveldehogeschool. DeMeer lezen over “Loose parts play”

Moesketiers

Onze moestuin komt terug tot leven… In de strook achter de eetzaal kan je onze moestuin terugvinden. Daar zijn 16 grote moestuinbakken, een serre en eenMeer lezen over “Moesketiers”

Update

Zo bent u ook weer mee:   De mensen van Growebo zijn nu bezig aan de zone aan de containerklassen en de nieuwe kleuterklas.   DaarMeer lezen over “Update”

Stand van zaken

De afgelopen zomermaanden is er heel wat veranderd op onze speelplaats. Aannemer Growebo heeft volgende zaken voor elkaar gekregen: Uitbraak van de volledige bestaande speelplaats. 6Meer lezen over “Stand van zaken”

Topquiz!

De allereerste Speelgroenquiz was een overdonderend succes. 36 Teams kwamen quizzen waardoor we een opkomst van bijna 150 deelnemers hadden. Na 12 spannende rondes en heelMeer lezen over “Topquiz!”

Speelgroencafé op 28 april

Op dinsdag 14/02 organiseert de school haar allereerste Speelgroencafé in de bar van de school. U bent welkom vanaf 19u30 voor de voorstelling van ons speeldossier. Daarnaast gaan we ook nadenken over hoe we het project verder kunnen realiseren. Dit natuurlijk in een gezellige, romantische sfeer met een hapje en een drankje. Bevestig uw aanwezigheid […]

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Laten we samen wat bouwen.