Op onderzoek in Berlijn

Van 4 tot 6 september trekt meester Cedric naar Berlijn voor de 6e internationale ISGA conferentie rond speelplaatsdiversiteit. Experts, onderzoekers en pedagogen van over de hele wereld komen inspiratie opdoen in de Berlijnse scholen en kinderdagverblijven. De focus ligt op uitwisseling rond inrichting, participatie en pedagogie. Met het project hopen we heel veel inspiratie op te doen en deze meteen toe te passen onze school en in onze speelruimte.

Alle info kunt u ook hier vinden: http://schoolyard-diversity-berlin2017.de/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s