Speelgroencafé 3

Op dinsdag 26 september kwamen een vijftiental ouders en leerkrachten samen op de school om de stand van zaken van het speelplaatsproject te bespreken en te brainstormen over financiële acties die we met de school kunnen opzetten om fondsen te werven voor het project.

De start van de grote werken is voorzien voor 2018. We willen onze acties dan ook in 2018 van start laten gaan. Op dit moment wordt er gewerkt aan het uitwerken van een quizavond, een tombola, een fuif en een crowdfundingactie via het verkopen van de uitgebroken tegels.

Daarnaast werd ook besproken hoe we project meer in de kijker kunnen zetten. Op het volgende mosselfeest worden dan ook flyers uitgedeeld om de mensen te informeren en aan te spreken om mee te stappen in het verhaal. Daarnaast maken we affiches die op de school uitgehangen zullen worden tijdens het feest. Flyer speelplaatsproject mosselfeest2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s