Topquiz!

De allereerste Speelgroenquiz was een overdonderend succes. 36 Teams kwamen quizzen waardoor we een opkomst van bijna 150 deelnemers hadden. Na 12 spannende rondes en heel wat plezier kwam WTC De platte tube als overwinnaar de felbegeerde beker ophalen. De jongens waren in elk geval in de wolken! Bedankt aan iedereen die de quiz mee mogelijk gemaakt heeft van deelnemer tot medewerker. Het toonde nog maar eens wat voor geweldige school Sint-Paulus is. Met de opbrengst kunnen we starten met de inrichting van de educatieve en dierenzone op de grasstrook langs de school.

Bedankt en tot  volgend jaar!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s