Planning heraanleg speelplaats

Na 2 jaar brainstormen, ontwerpen en onderzoeken komt de realisatie van onze nieuwe speelplaats stilaan in zicht. In mei 2018 worden de nodige omgevingsvergunningen aangevraagd zodat het rioleringsdossier, het speelplaatsdossier en de bouw van de nieuwe kleuterklas samen afgehandeld kan worden.

Na deze procedure  wordt de openbare aanbesteding uitgeschreven. We hopen om te kunnen starten met  de werkzaamheden in november 2018. Voor de bouw van de kleuterklas en de heraanleg van de riolering wordt gerekend op een 8 a 9 maanden.

De heraanleg van de speelplaats zal starten tijdens de bouw van de nieuwe kleuterklas en na de heraanleg van de riolering. We voorzien om een eerste fase reeds af te ronden tegen de zomervakantie van 2019. De volgende fases zullen elkaar snel opvolgen.

Natuurlijk zitten we ondertussen niet stil. Bie Paulus, de plaatsing van de gigapicknicktafels en de aanleg van de natuurleerzone met kippen en konijnen, fruitbomen en bessenstruiken staat voor 2018 op het programma.

Op die manier start de bouw van onze droom van een speelplaats.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s