Speelgroencafé 4.0

Het Speelplaatsproject Sint-Paulus Kortrijk bereikt stilaan haar ontknoping. Omcirkel 28 januari met rode stift in uw agenda want we presenteren u die avond samen met Studio Basta de definitieve plannen van onze nieuwe speelplaats. Hoe zullen de speeltoestellen eruit zien? Zullen de grote én de kleine kinderen hun gedacht vinden? Wat is dat ‘speelgroen’ toch waar we het de hele tijd over hebben? Die avond komt u alles te weten! De aanleg is voorzien vanaf juni 2019 zodat de kinderen van Sint-Paulus volgend schooljaar op de sjiekste speelplaats van het land kunnen spelen!!evenement-speelgroen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s