Start der werken

Na 3,5 jaar voorbereiden, een uitgebreid ontwerp- en participatietraject en heel wat tegen- en voorspoed zijn de schoppen afgelopen week de grond in gegaan! Aannemer Growebo is van start gegaan met de uitbraak van speelplaats 1. Het doel is om alle nutsleidingen onder deze speelplaats aan te leggen, aan te sluiten op de straat en de speelplaats af te werken tegen 1 september. Op die manier kunnen de kinderen in september al een deel van de speelplaats opnieuw gebruiken. Daarnaast wordt er ook werk gemaakt van de uitbreiding van de fietsstalling aan de voorzijde van de school.

Vanaf september gaat de aannemer speelplaats 2 aanpakken. Zo willen we in het najaar al het groen aanplanten en in december/januari de speeltoestellen plaatsen. Deze zijn momenteel in de ontwerpfase. Het schooljaar 2019 – 2020 wordt een heus bouwjaar op de school, want aannemer Bouw & Renovatie is tegelijk gestart met de bouw van de nieuwe kleuterklas op de site.

Om de veiligheid van personeel, kinderen en ouders te garanderen, besliste de veiligheidscoördinator in samenspraak met directie en aannemers om de toegang via de Kongoweg tijdens de duur van de werken af te sluiten. Indien u de school wenst te bereiken, kunt u dit steeds doen via de Burgemeester Felix de Bethunelaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s