Op MOS-toernee

Op vrijdag 29 april gingen juffrouw Charlotte en meester Cedric op MOS-toernee. MOS staat voor Milieu Op School en is een initiatief van de Vlaamse overheid. MOS ondersteunt basis- en secundaire scholen, om van de school een milieuvriendelijke en duurzame leeromgeving te maken.

Ze bezochten vier scholen in Brugge en Oostende en kwamen met heel wat indrukken terug. De overtuiging om ook van de Paulusspeelplaats iets moois te maken werd alleen maar versterkt!

Overal werd duidelijk dat een vernieuwingsproject niet enkel zorgt voor een leukere schoolomgeving, maar dat het ook een enorme boost geeft aan het schoolteam, de kinderen en de ouders. We hopen dan ook om in ons project de steun te krijgen van heel veel mensen zodat we trots kunnen zijn op onze school.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s