Wij zijn een Mooimaker

Dit schooljaar is Sint-Paulus een “Mooimaker”! Dit is een campagne die de strijd aanbindt met zwerfvuil. Op school ondernemen we hier met de kinderen al heel wat acties rond. Zo ruimen kinderen in beurtsysteem wekelijks de speelplaats op, houden de kinderen de klassen en de gangen mee proper en nu trekken we ook de straat op. Als school konden we een terrein ‘claimen’. We engageren ons om het zwerfvuil dat in de Burg. Felix de Bethunelaan ligt maandelijks op te ruimen. Deze kinderen zien het alvast zitten! Doe je mee? Je kan ons helpen door zo weinig mogelijk verpakkingen mee te geven naar de school. Stop fruit en koekjes in een koekjes- of fruitdoos want het zijn die plastiekjes en papiertjes die onze buurt en speelplaats er heel wat minder net doen uitzien. Eet je kind boterhammen op school? Geef ze mee in een brooddoos die hergebruikt kan worden en wist je dat de kinderen in onze klassen water mogen drinken? Een hervulbare drinkfles is hier de beste keuze! Bedankt voor uw inspanningen!

Meer info kan je terugvinden op www.mooimakers.be

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s