Tickets voor de Paulus Generations Party

Tickets zijn enkel nog aan de deur te koop

kostprijs: 10 euro

Vandaag, vrijdag 15 maart is het zover. Dan organiseert Speel Groen samen met Sint-Paulus de nu al legendarische Paulus Generations Party in JC Tranzit. De opbrengst gaat integraal naar de heraanleg van de speelplaats van Sint-Paulus.

flyer pgp2

De feestavond start om 16 uur. Dan bouwen de kinderen van Paulus het eerste feestje op de kids party. Radio Paola Soundsystem verzorgt de dans en de muziek tot 18u. De kinderen vertrekken vanop school onder begeleiding van leerflyer pgpkrachten. Een ticket kost 5 euro en daar komen ook al twee drankjes bij. De fuif gebeurt onder toezicht van medewerkers van Speel Groen en leerkrachten. Ouders zijn natuurlijk welkom om een drankje te nuttigen. De toegang voor de ouders is op dat moment gratis.

Ten laatste om 18u mag u als ouder uw kind(eren) terug ophalen aan JC Tranzit. We hanteren de leeftijdsgrens van 13 jaar.

’s Avonds gaan alle remmen los voor de ‘grote mensen’. Dj’s MICH!, Dave Martijn en DJ Dowé zorgen voor instant feestgedruis en onweerstaanbare beats. De deuren van JC Tranzit openen vanaf 20u30 en het feestje start met een happy half-hour van 21u tot 21u30. Tickets kosten aan de deur 10 euro.

OPGELET: JC Tranzit is een ‘safe party zone’. Dit betekent dat u als volwassene enkel toegang krijgt tot de zaal indien u zich aanbiedt met uw e-ID-kaart. Deze wordt gescand. Zonder deze kaart krijgt u geen toegang tot de zaal. 

Paulus Generations Party 15 maart 2019
JC Tranzit – Nelson Mandelaplein 17 8500 Kortrijk

Kids Party: 15 maart 16u tot 18u
Paulus Generations Party: 15 maart 20u30 tot 05u00

Organisatie Speel Groen vzw ten voordele van Speelplaatsproject Sint-Paulus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s