Grote Speel Groen Tombola

De laatste actie van Speel Groen levert meteen ook de mooiste prijzen op! Dankzij vele sponsors die in het speelplaatsverhaal van Sint-Paulus geloven, zijn we erin geslaagd om een karrevracht aan geweldige prijzen te verzamelen. U kunt via de kinderen van Sint-Paulus voor slechts 5 euro een tombolalotje kopen. Op het schoolfeest van 25 mei vindt de trekking plaats. Hieronder krijgt u een overzichtje van onze sponsors en de diverse prijzen die er te winnen zijn. De verkoop van de lotjes start op dinsdag 23 april. 

12658F30-8582-4E22-9325-ED3E9F6DDBA9.jpeg

tombolaprijzen speel groentombolaprijzen speel groen2tombolaprijzen speel groen3tombolaprijzen speel groen4
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s