De toekomst van Sint-Paulus

De speelplaats van basisschool Sint-Paulus Kortrijk ondergaat binnenkort een enorme transformatie van een betonnen koer naar een groen en avontuurlijk speellandschap. Het wordt uniek en fantastisch. Een droom voor velen wordt hier werkelijkheid. En onze kinderen zullen in een geweldige omgeving school kunnen lopen. Met dank aan de kinderen, ouders en leerkrachten van de Paulusschool, Fris in het landschap, Studio Basta, Studiebureau ARA, de Vlaamse overheid, de stad Kortrijk, de provincie West-Vlaanderen, Be-Planet, Pimp je speelplaats, MOS, Re-mind en vele sponsors. In dit album kunt u onze plannen terugvinden, geïllustreerd met voorbeelden van andere projecten, de maquettes en de technische plannen. Duik erin en geniet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s