Update

Zo bent u ook weer mee:
 
De mensen van Growebo zijn nu bezig aan de zone aan de containerklassen en de nieuwe kleuterklas.
 
Daar is oude fietsstalling weg en is de toegang tot de oude containerklas (berging) gemaakt. De oude zandbak is weg en in de plaats ligt nu al de structuur en bodem klaar voor de water- en bouwspeelplek.
 
De komende week en de week nadien werkt men aan de afwerking van die zone: stapelmuurtjes metsen voor het mollengat en de tribune. Maar ook de heuvels afwerken en de fundering plaatsen voor de nieuwe betegeling.
 
In de tweede week van november beginnen ze met de aanleg van de grote heuvel rond het nieuwe basketbalveld. Daar komt een tribune in natuursteen. Dan brengt men de stalen vormen voor de sportvelden en gieten ze de sportveldjes. Voor die zone is ook 2 a 3 weken werk ingeschat.
 
We gaan er vanuit dat begin december alle structuren (heuvels, muurtjes, …) en verhardingen af zijn. Dit hangt natuurlijk af van het weer.
 
In de eerste of tweede (afhankelijk van het weer) week van december komen de tuinmannen al het groen (bomen/struiken) aanplanten. Het inzaaien van de bloemenweides is voorzien voor mei.
 
Eens al die werken achter de rug zijn, maakt men werk van de heraanleg van de parking. Hier komt een nieuwe grindlaag en een drainage zodat de natte hoeken verdwijnen. Er komt ook een betegeld pad van de poort tot op de speelplaats. De nieuwe fietsstalling komt in de hoek waar nu de struiken staan.
 
De speeltoestellen werden een tweetal weken geleden besteld. Elk toestel werd grondig bekeken naar veiligheid en locatie op de speelplaats. We moeten rekening houden met een levertermijn van 8 a 14 weken. Dus die kunnen eventueel met wat vertraging aankomen. Dit weerhoudt ons niet om delen van de speelplaats te openen die al speelklaar zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s