de laatste loodjes

Dat we op de tandjes zouden moeten bijten tijdens de aanleg van onze nieuwe speelplaats wisten we. Stilletjesaan komen de werken ten einde. Momenteel werkt men hard aan de afwerking. Dit houdt in dat de betegeling afgewerkt wordt, dat de bomen en vaste planten aangeplant worden en dat de laatste onafgewerkte details aangepakt worden.

In januari en februari komt men nog de speeltoestellen plaatsen. Ons openingsfeest is voorzien op zaterdag 21 maart. De speelplaats zal in gebruik genomen worden vanaf 13 januari. We kijken er met z’n allen heel hard naar uit!

duik alvast even in de beelden die we de afgelopen weken schoten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s