Wedstrijd Klimaatspeelplaats

Droom je van een weerstation op onze speelplaats? Heb je een topidee voor een buitenklas? Of heb je een fris idee om rond het klimaat te werken op onze speelplaats?

Met onze nieuwe speelplaats hebben we alle troeven in handen om te werken rond water, luchtkwaliteit, biodiversiteit en zoveel meer. Ga op zoek naar de beste ideeën om spelend te leren over het klimaat en stuur je plan door. Betrek je vriendjes, juf, meester, mama, papa, oma of opa in je brainstorm en bouw een geniaal plan!

We hebben een budget van 2000 euro ter beschikking om jouw plannen te realiseren.

Dien je plan in voor 30 september 2020 via meester Cedric (cedric.ryckaert@kbkscholen.be) en wie weet wint jouw idee!

We hebben graag een duidelijke uitleg bij jouw idee samen met een duidelijk kostenplaatje.

Bijvoorbeeld: je wilt vierkante meter moestuinbakken plaatsen op de school. Ga op zoek naar de correcte kostprijs hiervan, stuur een foto en kostprijs hiervan door, samen met een uitleg waarom je dat idee zo graag wil realiseren.